Održano predavanje "Obrambeni mehanizmi u zaštiti mentalnog zdravlja"

Autor: , 19-02-2021
Fotografirao: Informadur
Održano predavanje
Povodom tjedna psihologije Savjetovalište za mlade, koje djeluje u sklopu Udruge Maro i Baro, organiziralo je interaktivno predavanje "Obrambeni mehanizmi u zaštiti mentalnog zdravlja".
Predavanje se održalo 19. veljače u prostorijama Centra za mlade.
S temom predavanje upoznala nas je prof. psihologije Suada Salčić koja je putem prezentacije objašnjavala koji sve obrambeni mehanizmi postoje te koliko su nam oni bitni za očuvanje psihičke stabilnosti i koliko nam pomažu da se nosimo sa svakodnevnim izazovima iz okoline i životnim teškoćama.
Osim njezinog zanimljivog predavanja, pristuni su imali priliku poslušati i pogledati pezentaciju učenika Gimnazije Dubrovnik na temu "Mladi i mentalno zdravlje". 
 
 

NOVOSTI

Održana Warzone Trio liga - Sezona 1 i Warzone Duo turnir

Proteklih pet nedjelja u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Kenova Gaminga se odigralo 5. kola prve Warzone Trio lige – Sezona 1.


Virtualni Erasmus+

Erasmus+ je uvijek u trendu te ti sada nudi virtualno razdoblje studija na inozemnome visokom učilištu ili virtualnu stručnu praksu u inozemnoj tvrtki ili organizaciji koja te zanima.


Virtualna radionica Foruma mladih

Peta radionica Foruma mladih za školsku godinu 2020/21. pod nazivom "Drame i poezije!" održala se tijekom veljače u dubrovačkim osnovnim i srednjim školama. Učenici su sa svojim mentorima pripremali recitacije, monologe, recitale i druge vidove dram


Program- Čitajmo zajedno

Ogranak Matice hrvatske u Dubrovniku se pridružuje akcijskom planu Nacionalne strategije poticanja čitanja koju je Vlada usvojila i proglasila 2021. Godinom čitanja. Želimo projektom Čitajmo zajedno afirmirati čitanje kao djelatnosti duha, želimo p


[Ideja godine ’21] Otvorene prijave, najbolja srednjoškolska ideja osvaja 10.000,00 kn

Srednjoškolci, pozor! Ideja godine, natjecanje koje traži najbolju poslovnu ideju, devetu godinu otvorilo je prijave. Kao i do sada traže se kreativna, inovativna i hrabra tehnološka rješenja i ideje. Najbolji tim ili pojedinca nagrađujemo sa 10.000