Postani ambasador zapošljavanja u EU institucijama

Autor: , 23-02-2021
Postani ambasador zapošljavanja u EU institucijama
Traži se student koji ima želju postati ambasador koji će promovirati mogućnosti zapošljavanja u institucijama Europske unije među kolegama na Sveučilištu koje pohađa. Kandidat za ovu poziciju treba biti motiviran, ekstrovert, entuzijastičan.

Osim što će s drugima dijeliti informacije i sam će naučiti više o mogućnostima zapošljavanja u spomenutim institucijama. Osim toga, student će još: stvoriti studentsku mrežu kontakata diljem Europe, tijekom studija steći radno iskustvo kojim ćete obogatiti svoj životopis, razvijati vještine u području javnog govorenja, marketinga i ljudskih resursa, dobiti potpuno osposobljavanje i mentorstvo tijekom cijelog mandata, upoznati dužnosnike EU-a na visokom položaju te dobiti preporuke na temelju svojeg rada.

Ambasador istražuje ciljane skupine, sastavlja mailing listu i distribuira informacije o karijeri unutar EU-a preko odgovarajućih kanala, drži prezentacije, posjećuje relevantne događaje i pronalazi zanimljive predavače, izvršava mjesečne zadatke i redovito izvještava o svojim aktivnostima i slično.

 

Prijave su otvorene do 19. ožujka 2021godine, a vrše se putem poveznice.


NOVOSTI

Održana Warzone Trio liga - Sezona 1 i Warzone Duo turnir

Proteklih pet nedjelja u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Kenova Gaminga se odigralo 5. kola prve Warzone Trio lige – Sezona 1.


Virtualni Erasmus+

Erasmus+ je uvijek u trendu te ti sada nudi virtualno razdoblje studija na inozemnome visokom učilištu ili virtualnu stručnu praksu u inozemnoj tvrtki ili organizaciji koja te zanima.


Virtualna radionica Foruma mladih

Peta radionica Foruma mladih za školsku godinu 2020/21. pod nazivom "Drame i poezije!" održala se tijekom veljače u dubrovačkim osnovnim i srednjim školama. Učenici su sa svojim mentorima pripremali recitacije, monologe, recitale i druge vidove dram


Program- Čitajmo zajedno

Ogranak Matice hrvatske u Dubrovniku se pridružuje akcijskom planu Nacionalne strategije poticanja čitanja koju je Vlada usvojila i proglasila 2021. Godinom čitanja. Želimo projektom Čitajmo zajedno afirmirati čitanje kao djelatnosti duha, želimo p


[Ideja godine ’21] Otvorene prijave, najbolja srednjoškolska ideja osvaja 10.000,00 kn

Srednjoškolci, pozor! Ideja godine, natjecanje koje traži najbolju poslovnu ideju, devetu godinu otvorilo je prijave. Kao i do sada traže se kreativna, inovativna i hrabra tehnološka rješenja i ideje. Najbolji tim ili pojedinca nagrađujemo sa 10.000