Međunarodni dan zaštite ozonskog sloja - Predavanje na temu Emisije ispušnih plinova

Autor: , 20-09-2017
Međunarodni dan zaštite ozonskog sloja - Predavanje na temu Emisije ispušnih plinova
Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika, povodom obilježavanja Međunarodnog dana zaštite ozonskog sloja, organizira predavanje na temu "Emisije ispušnih plinova s naglaskom na onečišćenja s brodova".

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana zaštite ozonskog sloja, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika organizira predavanje na temu Emisije ispušnih plinova, s naglaskom na onečišćenja s brodova, dana 21.9. u prostorijama Dure, s početkom u 18.00h.  Ovim putem pozivamo Vas na zanimljivo i poučno predavanje s izvrsnim predavačima, stručnjacima dr.sc. Vladimirom Jelavićem i Elvirom Horvatićem, dipl.ing.fizike, meteorolog.

Više o temi i predavanju možete pronaći na linku https://www.dubrovnik.hr/clanak.php?a=13100.

Klimatske promjene su nastupile, a samim time suočeni smo s brojnim problemima i izazovima, stoga Vas pozivamo da se uključite u ovo zanimljivo predavanje. Ulaz na predavanje je slobodan!


NOVOSTI

Započele prijave za Coca-Colin besplatni obrazovni program

Nezaposlene osobe u dobi od 18 do 30 godina koje ne sudjeluju u programima osposobljavanja mogu se prijaviti na besplatni obrazovni program Coca-Colina podrška mladima.


„STEM Games” okuplja više od 1000 studenata na jednom mjestu

Počinju predprijave za STEM Games – međunarodno studentsko STEM natjecanje u znanju i sportu.


Tjedan psihologije u Dubrovniku

Predavanje na Sveučilištu u Dubrovniku


Anketa Studentskog zbora i Dubrovačkih ljetnih igara o kulturi

Drage studentice i studenti, vrijeme je da iskažete svoje mišljenje o kulturi u Dubrovniku, kao i svoj osobni stav prema brojnim kulturnim manifestacijama. Neka vaš glas pridonese boljem kulturnom životu za mlade.


Održana radionica 'Prezentacijske vještine' u organizaciji Informadura

Infocentar za mlade grada Dubrovnika – INFORMADUR organizirao je jučer, 9.2.2018. radionicu pod nazivom „Prezentacijske vještine“.